Actie scooters

EVT Yadea T9L elektrisch ACTIE 2e ACCU € 2.499,-

Opties

  • gekoeld (lucht)
  • onderhoudsboek
  • remmen (schijf)
  • remmen (trommel)
  • standaard (bok)
  • standaard (zij)

Bijzonderheden

ACTIE laatste uit voorraad!

Nu inclusief 2e accu met actieradius van 100 km i.pv. € 2997,- nu voor € 2499,- incl. onvermijdbare kosten All-in !! exclusief ARN accu verwijderingsbijdrage van € 13,50 per accu.

Gedurfd en krachtig elektrisch rijden met de Yadea T9L

Kies voor de voordelen van elektrisch rijden tegen een vriendelijke prijs met de Yadea T9L scooter. Deze gedurfde en krachtige scooter biedt tal van voordelen, waaronder een ingebouwd alarmsysteem, een royale vlakke vloerplaat en een achterdrager waar eenvoudig een topcase op gemonteerd kan worden. Het intelligente dashboard geeft in één oogopslag alle essentiële informatie weer. Met een vermogen van 2100 watt rijd je soepel en verantwoord naar je bestemming, en bij terugkomst hoef je de “uitneembare” accu niet uit de scooter te halen om op te laden.

De T9L biedt ruimte voor een tweede accu onder de buddyseat, en het switchen van de accu is eenvoudig met een knop onder het zadel. Standaard wordt de scooter geleverd met een krachtige 60V 24Ah lithium accu, wat resulteert in een indrukwekkend rijbereik tot 56 km bij 45 km/u en 60 km bij 25 km/u. Perfect voor dagelijks gebruik in en rondom de stad.

Met zijn robuuste design is de T9L wendbaar en effectief in de bochten. Kortom, een zeer complete scooter voor een gunstige prijs die absoluut voldoet aan de eisen voor dagelijks gebruik.

Ontdek de Yadea T9L en ervaar de kracht van gedurfd elektrisch rijden.

Adviesverkoopprijs incl. onvermijdbare kosten € 2499,- excl. Arn accu verwijderingsbijdrage van € 13,50 incl. btw. per accu !

Wij zijn officieel Yadea dealer en hebben divers scooters op voorraad in onze showroom voor een bezichtiging en/of proefrit breng ons een bezoek.