Coronavirus

Bijvelt van de Ven is gewoon geopend, en helpen u graag!
Maar in deze bijzondere tijd is het wel belangrijk om extra voorzichtig te zijn. Daarom nemen wij preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We zijn open en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven we u voorlopig geen hand bij onze begroeting en zullen wij U verzoeken om enkel onze hoofdingang te gebruiken en aan onze scooter service balie U te melden.
Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Verder het vriendelijke verzoek u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen:
  • Heeft u koorts ? … Een afspraak is op dit moment niet de verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak.
  • Bent u in een RIVM risicogebied geweest ? … Dan verzoeken wij u vriendelijk onze werkplaatsen de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.
  • Heeft u last van koorts of luchtwegklachten en heeft u een afspraak of wilt u langs komen ? … Dat is op dit moment geen verstandige keuze en verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om dit samen te overleggen.
  • Onze ophaalservice is beperkt en enkel in overleg.
  • Wachten op reparatie willen wij momenteel zoveel mogelijk beperken, indien het ECHT niet anders voor U kan, willen wij U vragen zoveel mogelijk buiten te wachten
  • Ook hier geldt het DEURBELEID van MAXIMAAL 2 PERSONEN TEGELIJK binnen, houdt daar ook rekening met de 1.5 meter afstand

Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt, bel ons even a.u.b.

Bij betalingen zouden wij het prettig vinden als U van pinbetaling gebruik maakt.

Alvast bedankt voor uw begrip,

Auto en Scooterbedrijf Bijvelt van de Ven