Historie bedrijf

Welkom bij Auto- en Scooterbedrijf Bijvelt van de Ven.

Opgericht in 1974 door Bart Bijvelt en Ruud van de Ven, aan de Industrieweg te Moergestel. Als Opel subdealer en Volvo specialist.

Sinds 1996 zijn wij ook actief in de brom en scooterbranche. Wij zijn actief in de verkoop van nieuwe en occasion gemotoriseerde tweewielers, en de reparaties en onderhoud van diverse merken. Wij zijn o.a. dealer van Kymco, Derbi, Sym en Peugeot. We leveren ook diverse andere A-merken o.a. Piaggio, Vespa, Aprilia. Yamaha, Aima, Bye Bike en Mash.
Klik hier voor ons actuele aanbod.

In 2000 is Bart Bijvelt in de VUT gegaan en is Ruud van de Ven alleen verder gegaan. In 2005 is op Industrieterrein de Sonman een geheel nieuw en modern bedrijf gebouwd. Dit moderne bedrijf met zijn prachtige showroom en zijn efficiënt ingerichte werkplaats garandeert een goede dienstverlening.Ook hier doen wij in in en verkoop van zowel nieuwe als occasion auto’s. Klik hier voor ons aanbod occasions

Begin 2010 is Rob van Assouw toegetreden in de zaak, en is het weer van een eenmanszaak overgegaan naar een V.O.F Met een verjongende frisse wind maar wel met uw vertrouwde service, persoonlijk advies en contact voor zowel vierwielers als de tweewielers.

Ons specialisme blijft Opel, maar door trainingen en een goede technische informatie en uitlees apparatuur kunnen wij praktisch alle gangbare merken en types onderhouden.

Ons Argos tankstation is onbemand, bewaakt met camera toezicht en met persoonlijk toezicht tijdens onze openingstijden.

Het merk is Argos, een Hollands no-nonsense merk dat door Van Kessel Olie B.V. wordt geëxploiteerd.

Voor meer informatie of vragen betreft het tankstation verwijzen wij u naar Van Kessel Olie B.V. te Milheeze onder telefoonnummer 0492-341221 of vankesselolie.nl.